پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا
حلیم بادمجان
ـ مواد لازم: |
بادمجان: ۱۱ عدد |
گوشت گوسفند: ۱۰۰۰ گرم |
لوبیا سفید: ۵۰۰ گرم |
پیاز داغ عسلی: ۳ قاشق سوپخوری |
کشک: ۲.۵ فنجان |
روغن: ۳۵۰ گرم |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت و لوبیا و پیاز داغ را با ۳ تا ۴ لیوان آب میگذاریم کاملاً بپزد بادنجان ها را پوست میکنیم سر آنها را میگیریم کمی نمک میزنیم و با روغن در حرارت ملایم اطرافش را سرخ میکنیم و بعد بادنجانها و گوشت و لوبیا را خوب میکوبیم و مخلوط میکنیم ۲ تا ۳ لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم داخل گوشت و بادنجان میریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم و گاهی آن را بههم میزنیم تا حلیم کاملاً جا افتاده کش پیدا کند و آب آن تمام و غلیظ شود. |
همچنین مشاهده کنید