سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

آش کلم قمری


ـ مواد لازم:
کلم قمری: ۱۵۰۰ گرم
برنج:  ۲۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی: ۳ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
لپه: ۷۵ گرم
زردچوبه: ۱ قاشق مربا خوری
روغن: ۱۵۰ گرم
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
در صورتی‌که گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط می‌کنیم و کوفته ریزه درست می‌کنیم و در کمی روغن سرخ می‌نمائیم در صورتی‌که گوشت مغز ران باشد آن را به شکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت می‌دهیم و مقداری آب می‌ریزیم لپه را نیز اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم با حرارت ملایم گوشت و لپه بپزد (بدیهی است در صورتی‌که کوفته ریزه تهیه کرده باشیم مدت طبخ آن کوتاه‌تر خواهد بود)، بعد کلم را پوست می‌کنیم و خرد می‌کنیم داخل گوشت می‌ریزیم برنج را نیز می شوئیم و با زرد چوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه می‌نمائیم و حرارت را ملایم می‌کنیم و گاهی نیز آش را به‌هم می‌زنیم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملاً جا بیافتد‌. موقع کشیدن کمی نعناع داغ نیز روی آن می‌دهیم‌. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.


همچنین مشاهده کنید