سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا
آبگوشت و آش
| ||
نکته حساس در تهیه انواع آش جا افتادن آن است کلیه آشها باید کاملاً پخته شده و جا بیافتند و بهطور کلی وقتی حبوبات آش پخته شد باید برنج یا رشته آن را ریخت و بعد از پخته شدن برنج یا رشته سبزی آش را اضافه نمود و باید توجه نمود وقتی برنج یا رشته لعاب انداخت حرارت آش باید کاملاً ملایم باشد و آش را باید گاهی به هم زد که ته نگیرد. به تمام آشها میتوانیم یک قاشق زرد چوبه بزنیم. | ||
آبگوشت یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که با دقت و توجه میتوان آن را با طعم بسیار مطبوع تهیه کرد نکتهای که برای تهیه ابگوشت باید به آن توجه شود این است که بعد از جوش آمدن در ظرف را باید محکم بست و حرارت را ملایم نمود تا آبگوشت با بخار پخته شود و آب آن تبخیر نگردد و به اضافه کردن چندین بار آب احتیاج پیدا نکند. سبزی آش شامل: تره، جعفری، اسفناج، شبت، گشنیز است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان رئیسی سید ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی ایران و پاکستان حجاب مجلس دولت گشت ارشاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و اسرائیل
قتل هواشناسی فراجا شهرداری تهران تهران فضای مجازی سیل سلامت پلیس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش
قیمت خودرو دلار قیمت دلار خودرو بازار خودرو ایران خودرو قیمت طلا سایپا بانک مرکزی مالیات بورس تورم
ترانه علیدوستی تلویزیون سریال سینمای ایران فیلم سینمایی سینما سعدی تئاتر نمایشگاه کتاب
شورای عالی انقلاب فرهنگی دانش بنیان دانشجویان سازمان سنجش دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین جنگ غزه ترکیه عملیات وعده صادق اوکراین حماس عراق طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید بارسلونا باشگاه پرسپولیس بازی سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر فوتسال کشتی آزاد
هوش مصنوعی تبلیغات اپل فناوری ایلان ماسک تلگرام سامسونگ همراه اول دوربین آیفون
یبوست صبحانه دمنوش حمله قلبی