جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

کیک اسفنجی


ـ مواد لازم:
آرد سفید: ۱ فنجان
تخم مرغ: ۶ عدد
آب لیموترش: ۱ قاشق سوپ‌خوری
لیمو ترش: ۴ عدد
شکر: ۱ فنجان
نمک: ۰.۲۵ قاشق مربا‌خوری
آب: ۲ قاشق سوپ‌خوری
ـ طرز تهیه:
آرد را به دقت اندازه کرده با نمک مخلوط و خوب الک می‌کنیم. سفیده و زرده را از هم جدا می‌نمائیم. زرده را با نصف شکر مخلوط نموده آنقدر می‌زنیم تا سفید رنگ شود. سفیده را جداگانه می‌زنیم به‌طوری که پف کند و بقیه شکر را کم کم به آن می‌افزائیم و زدن را ادامه می‌دهیم تا شکر کاملاً تمام شود.
به زرده و شکر آبلیمو و پوست لیمو و آب سرد اضافه کرده باز هم تا چند دقیقه می‌زنیم. سفیده و زرده را با هم مخلوط می‌کنیم و آرد را دو مرتبه روی سفیده و زرده الک می‌نمائیم. قالب دلخواه را چرب کرده آرد می‌زنیم. در فر ۳۲۵ درجه به مدت یک ساعت الی یک ساعت و چند دقیقه می‌گذاریم و سپس بیرون آورده در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم. تبصره، پس از اضافه کردن زرده و سفیده باید مخلوط را با دقت و به آرامی هم بزنیم بهتر خواهد بود که سفیده را در آخرین دقیقه به مایه بیفزائیم.


همچنین مشاهده کنید