سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

نان موز


ـ مواد لازم:
آرد سفید: ۱.۷۵ فنجان
بکین پودر: ۲ قاشق سوپ‌خوری
شکر: ۰.۶۵ فنجان
سودا: ۰.۲۵ قاشق مربا‌خوری
روغن: ۰.۳۵ فنجان
تخم‌مرغ: ۲ عدد
موز: ۳ عدد
ـ طرز تهیه:
آرد و بکینک پودر و سودا و نمک را الک کنید و روغن به آن افزوده هم بزنید. سپس به‌ تدریج شکر و تخم مرغ در آن ریخته، خوب همش بزنید.
به‌تدریج و به تناوب موز و آرد در آن ریخته، مخلوط فوق را همچنان هم بزنید تا به‌صورت خمیری نرم درآید. ظرف کیک‌پزی را خود چرب نموده، مواد فوق را در آن بریزید و آن را مدت یک ساعت و ده دقیقه در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت بریزید.


همچنین مشاهده کنید