پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
باکتریها و غذاها
بستری گرم و غذایی برای خوردن به باکتریها بدهید، آنها به فوریت تکثیرشدن را آغاز خواهند کرد.
هنگامی که غذا پخته میشود و بیش از ۲ ساعت به حال خود در درجه حرارت اتاق رها شود، باکتریهای میتوانند به سرعت درون آن تکثیر پیدا کنند.
مهم است که این مسئله را به یاد داشته باشید، زیرا اغلب این باکتریها بویی تولید نمیکنند یا رنگ غذا را تغییر نمیدهند.
گرچه منجمد کردن غذا باکتریها را نابود نمیکند، اما سرعت رشد آنها را کند میکند.
هنگامی که غذا از حالت منجمد خارج میشود، دوباره به محلی عالی برای تکثیر غذا بدل میشود.
گذاشتن غذا در یخچال هم تا حدی رشد باکتری را کند میکند.برای دورنگهداشتن باکتریها از شریکشدن با شما در غذایتان، غذا را کاملا بپزید تا باکتریها در این روند کشته شوند.
منبع : همشهری آنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا توماج صالحی رهبر انقلاب حجاب دولت پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم
کنکور فضای مجازی سیل شهرداری تهران تهران هواشناسی پلیس سلامت فراجا قتل وزارت بهداشت قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو دلار قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو بورس سایپا تورم قیمت سکه
مهران مدیری سریال تلویزیون کتاب تئاتر سینمای ایران رادیو شعر سینما انقلاب اسلامی فیلم سینمایی
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه فرهنگیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا فلسطین روسیه جنگ غزه چین طوفان الاقصی عملیات وعده صادق ترکیه اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال بازی تراکتور تیم ملی فوتسال ایران بارسلونا لیگ برتر سپاهان
هوش مصنوعی مریخ فیلترینگ تسلا تبلیغات ایلان ماسک ناسا اپل فناوری نخبگان سامسونگ
سلامت روان داروخانه دوش گرفتن یبوست