چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

پودینگ هویج و برنج


پودینگ هویج و برنج
● مواد لازم:
▪ هویج ۱۲ عدد
▪ برنج ۷۵/۰ فنجان
▪ شکر ‌۲ قاشق مرباخوری
▪ چاشنی هندی یک قاشق سوپخوری
▪ آب ۳ فنجان
▪ کره ۳ قاشق سوپخوری
▪ تخم‌مرغ ۳ عدد
▪ نمک ۵/۱قاشق مرباخوری
● طرز تهیه:
هویج، برنج و نمک را به مدت ۲۰ دقیقه در آب گرم بپزید تا نرم شود. سپس آن را از آب جدا کرده و با فشار از یک الک بگذرانید تا به صورت پوره در آید. سپس کره، شکر و جوز هندی و تخم‌مرغ را مخلوط پوره نموده و بچشید آنگاه مخلوط را روی یک ظرف که قبلا با کره چرب شده است ریخته و این ظرف را روی دیگچه پر از آب گرم که در یک اجاق ۳۰۰ درجه حرارت قرار دارد مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید