چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا
پودینگ هویج و برنج
● مواد لازم:
▪ هویج ۱۲ عدد
▪ برنج ۷۵/۰ فنجان
▪ شکر ۲ قاشق مرباخوری
▪ چاشنی هندی یک قاشق سوپخوری
▪ آب ۳ فنجان
▪ کره ۳ قاشق سوپخوری
▪ تخممرغ ۳ عدد
▪ نمک ۵/۱قاشق مرباخوری
● طرز تهیه:
هویج، برنج و نمک را به مدت ۲۰ دقیقه در آب گرم بپزید تا نرم شود. سپس آن را از آب جدا کرده و با فشار از یک الک بگذرانید تا به صورت پوره در آید. سپس کره، شکر و جوز هندی و تخممرغ را مخلوط پوره نموده و بچشید آنگاه مخلوط را روی یک ظرف که قبلا با کره چرب شده است ریخته و این ظرف را روی دیگچه پر از آب گرم که در یک اجاق ۳۰۰ درجه حرارت قرار دارد مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.
منبع : روزنامه تهران امروز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی دولت عملیات وعده صادق سید ابراهیم رئیسی ایران و پاکستان حجاب مجلس رئیس جمهور دولت سیزدهم
سیل تهران تتلو پلیس وزارت بهداشت فراجا شهرداری تهران سلامت قتل فضای مجازی سازمان هواشناسی آتش سوزی
خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت طلا ایران خودرو قیمت دلار بازار خودرو دلار سایپا بورس تورم ارز
تلویزیون رادیو کتاب سینمای ایران تئاتر سریال نمایشگاه کتاب سینما فیلم فیلم سینمایی معماری
دانشجویان کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه جنگ غزه چین اتحادیه اروپا ترکیه حماس اوکراین طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور باشگاه استقلال رئال مادرید بارسلونا بازی سپاهان فوتسال لیگ برتر
همراه اول ایلان ماسک اپل شیائومی هوش مصنوعی تبلیغات فناوری گوگل تلگرام سامسونگ
افسردگی یبوست پیری صبحانه