پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

روغن ماهی به سرطانی‌ها کمک نمی‌کند


مطالعه و تحقیق بر روی بیش از ۷۰۰ هزار بیمار نشان می‌دهد با وجود اینكه روغن ماهی برای كاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی بسیار مفید است، اما كمكی به جلوگیری از سرطان نمی‌كند. البته این بدین معنا نیست كه اسیدهای چرب امگا ،۳ فایده‌ای برای سلامت انسان ندارند. این اسیدها كه در ماهی‌های چربی مثل ماهی آزاد و ساردین وجود دارند باعث جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی، بهبود عملكرد قلب و رگ‌های خونی و كاهش میزان چربی‌های خون (تری گلیسیرید) می‌شوند. محققان مصرف ماهی را به عنوان یكی از منابع پروتئین به جای گوشت قرمز بسیار توصیه می‌كنند زیرا ماهی دارای چربی‌های اشباع شده‌ای است كه در گوشت قرمز موجود نیست. برخی نیز معتقدند ماهی باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان روده و پروستات می‌شود. با این حال مصرف ماهی ۲ بار در هفته توصیه می‌شود.
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید