جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

تارت توت فرنگی


تارت توت فرنگی
● مواد لازم برای خمیر تارت (برای ۶ نفر):
▪ کره ۱۲۰ گرم
▪ پودر قند ۶۰ گرم
▪ آرد ۲۰۰ گرم
▪ زرده تخم مرغ ۱ عدد
▪ وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
▪ نمک یک هشتم قاشق چای خوری
● طرز تهیه :
ـ کره و پودر قند را بزنید تا نرم و لطیف شود.
ـ سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملاً سفید و پفکی شود.
ـ سپس آرد و نمک را اضافه نمایید و آرام مخلوط کنید. بهتر است با سرانگشت خمیر را مخلوط کنید تا روغن نیندازد.
ـ خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و بگذارید یک ساعت در جای خنک بماند و استراحت کند.
ـ قالب گرد مخصوص تارت را چرب کنید.
ـ سپس خمیر را به طور یکنواخت در قالب، پهن کنید، به طوری که خمیر دیواره های قالب را نیز بپوشاند.
ـ سپس با چنگال روی خمیر را چند سوراخ بزنید و قالب را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده اید، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد.
ـ سپس از فر بیرون آورید و بگذارید تا سرد شود.
منبع : ترانه ها


همچنین مشاهده کنید