پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

با نمک باشید!


با نمک باشید!
ـ از نمک به عنوان یک ساینده و لایه‌بردار سود برید. پس از استحمام بدنتان را در حالی که هنوز خیس است با نمک ماساژ دهید تا سلول‌های مرده پوستتان کنده شود. برای این کار می‌توانید نمک را با اندکی روغن زیتون نیز مخلوط کنید.
ـ آتش روغن آشپزی را با پاشیدن نمک به روی روغن فرونشانید. هرگز روی روغن آتش گرفته آب نریزید چرا که روغن داغ به اطراف پخش خواهد شد.
ـ شمع‌ها را پس از خریداری درون محلول آب و نمک غلیظ به مدت چند ساعت بخیسانید. سپس آنها را خارج کرده و خشک کنید. با این کار شمع‌ها دیگر آب نشده و اشک تولید نمی‌کنند.
ـ برای ممانعت از رویش علف هرز میان آجرها و بلوک‌های سیمانی محلول آب نمک بریزید.
ـ برای پاک کردن روغن ماهیتابه‌ها اندکی نمک روی روغن بپاشید و سپس با یک کاغذ ماهیتابه را پاک کنید.
ـ نقاط زنگ‌زده را با مخلوط نمک و آبلیمو مرطوب کنید و در مقابل آفتاب قرار دهید تا خشک گردد. سپس آن را با آب بشویید تا زنگ فلزات برطرف گردد.
ـ چنانچه ماهی را در آب نمک بخیسانید جدا ساختن فلس آن آسان‌تر می‌شود.
ـ به منظور پاک کردن لکه‌های قهوه و چای از فنجان‌ها از نمک استفاده کنید.
ـ برای زدودن بوی نامطبوع سیر و پیاز دستان خود را با مخلوط سرکه و نمک غلیظ شست‌وشو دهید.
ـ برای جلوگیری از کپک‌زدن پنیر آن را میان یک پارچه تمیز و آغشته به آب و نمک بپیچید و درون یخچال قرار دهید.
ـ اندکی نمک به چای و قهوه اضافه کنید تا طعم آنها بهبود یابد.
ـ به منظور جلوگیری از چسبیدن غذا به سطح ماهیتابه حین سرخ کردن اندکی نمک به آن اضافه کنید.
ـ برای جلوگیری از رنگ پریدگی لباس‌ها به ماشین‌ لباسشویی خود نمک اضافه کنید.
● نکته: برای رفع شوری بیش از حد خورشت و سوپ‌ها سیب‌زمینی خام به آنها اضافه کنید.
ـ اندکی نمک به آب گل‌ها اضافه کنید تا ماندگاری آنها بیشتر گردد.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید