پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

کرپ پرتقالی


کرپ پرتقالی
● مواد لازم برای خمیر کرپ:
▪ آرد ۴/۳ لیوان
▪ تخم مرغ ۱ عدد
▪ شیر ۱ لیوان
▪ کره آب شده ۲ قاشق سوپخوری
▪ پودر قند کمی
● مواد لازم برای بادام و پرتقال:
▪ کره ۱۰۰ گرم
▪ شکر ۲ قاشق سوپخوری
▪ بادام پودر شده ۲/۱ لیوان
▪ رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپخوری
▪ آب پرتقال ۲ قاشق سوپخوری
▪ اسانس بادام چند قطره
● طرز تهیه:
آرد،تخم مرغ و ۲/۱ لیوان از شیر را با هم مخلوط کنید و بعد از ۱۰ ثانیه بقیه شیر و کره آب شده را به مواد بیفزایید و با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. خمیر را داخل پارچ بریزید و نیم ساعت به آن استراحت دهید.
تابه مناسبی را انتخاب کنید و روی حرارت بگذارید. کف ان را با کمی کره چرب کنید و وقتی به اندازه کافی گرم شد ۴/۱ لیوان از خمیر کرپ را داخل تابه بریزید. تابه را تکان دهید تا در همه جای تابه پخش شود. ۳۰ ثانیه آن را بپزید و داخل ظرف بگذارید. روی کرپ را با پارچه بپوشانید تا گرم بماند.
برای درست کردن بادام و پرتقال ابتدا کره نرم را با همزن بزنید تا به شکل کرم درآید. بعد شکر و پودر بادام را اضافه و مخلوط کنید. در انتها رنده پوست پرتقال،اسانس بادام و آب پرتقال را اضافه کنید.
فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. داخل هر کرپ یک قاشق سوپخوری از مخلوط بالا بمالید و چهارتا کنید(ابتدا به نیم و بعد به یک چهارم تا کنید) کرپ ها را داخل ظرف پیرکس چرب شده بگذارید و روی ان را پودر قند الک کنید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کرپ ها را گرم کرده و با بستنی سرو کنید. کرپ را می توان با سبزیجات و گوشت به عنوان غذا سرو کرد یا با انواع کرم ها،خامه و میوه به عنوان دسر استفاده کرد.
● نکته: برای تهیه خمیر کرپ همیشه اول آرد و شیر را با هم مخلوط کنید و پس از آن تخم مرغ را اضافه کنید. این روش موجب جلوگیری از به وجود آمدن دانه های سفت داخل خمیر خواهد شد.
منبع : زنده رود


همچنین مشاهده کنید