پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

کرم پرتقال


کرم پرتقال
● مواد لازم:
▪ آب پرتقال: ۲ پیمانه( نیم لیتر)
▪ زرده تخم مرغ: ۶ عدد
▪ ورق ژلاتین: ۶ عدد شکر: ۱ پیمانه
▪ خامه: ۲۵۰ گرم
▪ پوست پرتقال رنده شده: به مقدار کم
▪ مغز پرتقال: ۲ پیمانه یا دو پیمانه از میوه خرد شده از قبیل آناناس، موز، سیب و ...
● طرز تهیه:
زرده را با شکر و پوست پرتقال مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا کاملا سفت و سفید شود آب پرتغال را کمی گرم کرده و روی زرده می ریزیم و ژلاتین را خرد کرده و با دو تا سه تا قاشق آب جوش مخلوط کرده و هم می زنیم تا حل شود برای این که ژلاتین به آسانی حل شود ظرف ژلاتین را روی بخار آب قرار می دهیم و بعذ ژلاتین را با زرده و آب پرتقال مخلوط می کنیم و می گذاریم مایه سرد شود. مایه را با دو تا سه قاشق سوپ خوری خاک قند مخلوط کرده و می زنیم تا کمی سفت شود. بعد خامه را با تخم مرغ مخلوط کرده و مغز پرتقال را اضافه کرده و در قالب می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا ببندد.
منبع : زنده رود


همچنین مشاهده کنید