چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

آجیل خطر ابتلا به سرطان را نصف می‌کند


خوردن غذاهای حاوی ویتامین E از جمله آجیل و روغن زیتون با عث نصف شدن خطر ابتلا به سرطان می‌شود. محققان مركز سرطان شناسی در اورلاندوی فلوریدا با هدف بررسی نقش تغذیه مفید در كاهش انواع سرطان به این نتیجه رسیدند كه مصرف مواد غذایی مانند آجیل و روغن زیتون می‌تواند ابتلا به سرطان مثانه را در انسان به نصف تقلیل دهد.
محققان این مركز همچنین گفتند: مصرف ویتامین E نقش موثری در كاهش حمله‌های قلبی دارد اما هنوز از نظر عملی نتوانسته‌اند مدارك قابل مستندی را در این خصوص ارائه كنند.
گفتنی است، مطالعه اخیر روی ۱۰۰۰ نفر از ساكنین هیوستون تگزاس صورت گرفت و موارد ابتلا به سرطان مثانه را در بین كسانی كه ویتامین E بیشتری مصرف كرده بودند ۲۵ درصد كمتر از بقیه مشاهده كردند.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار


همچنین مشاهده کنید