شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا
چگونگی آماده کردن شیر
در هنگام آماده کردن شیشهٔ شیر نوزاد باید چند نکته را در نظر داشته باشید، زیرا شیری که به کودک داده میشود باید عاری از میکروب و هضمش آسان باشد.
کودکی که بدنیا میآید بطور غریزی اعمالی نظیر نفس کشیدن، مک زدن، هضم کردن و غیره را انجام میدهد ولی قادر نیست در مقابل میکروبها از خود دفاع کند. نظر به اینکه ترکیبات شیر خشک به نحوی است که امکان رشد انواع میکروبها در آن فراوان است. پیش از هر چیز باید دقت کنید که شیر استرلیزه شده باشد تا میکروبها نتوانند به بدن کودک نفوذ کنند. شیر خشک بهطور صنعتی تهیه میشود از قبل استرلیزه شده است و از این نظر بر شیر تازه امتیاز دارد. برای استرلیزه کردن شیر تازهٔ گاو به نحوی عمل کنید که در سطرهای آینده توضیح خواهیم داد.
اما توجه داشته باشید که شیر استرلیزه شده را باید در شیشهای بریزید که آن هم استرلیزه شده باشد. و گرنه ممکن است دوباره به انواع میکروبها آلوده شود. ریختن شیر سالم در شیشه بد شسته شده بمثابه افزودن مجدد هزار میکروب دیگر به آن است بنابراین حتی اگر شیر خشک به فرزند خود میدهید، شیشههای او باید استرلیزه شده باشند. این اولین احتیاطی است که میکنید.
احتیاط بعدی آسان کردن هضم شیر است. زیرا در ماههای نخست دستگاه گوارش طفل خیلی حساس است. برای راحتتر کردن هضم شیر گاو یا باید تغییراتی اساسی در ترکیب آن اعمال کرد (نظیر عملی که با شیر خشک انجام میدهند) یا اینکه به آن آب افزود و آنرا شیرینتر کرد.
بهطوری که برای اطمینان از سالم بودن شیر دو عمل لازم است: مرحله اول استریلیزه کردن شیشهها و سر شیشهها و هر چیزی که با شیر در تماس است. مرحله دوم تهیه خود شیر است.
کودکی که بدنیا میآید بطور غریزی اعمالی نظیر نفس کشیدن، مک زدن، هضم کردن و غیره را انجام میدهد ولی قادر نیست در مقابل میکروبها از خود دفاع کند. نظر به اینکه ترکیبات شیر خشک به نحوی است که امکان رشد انواع میکروبها در آن فراوان است. پیش از هر چیز باید دقت کنید که شیر استرلیزه شده باشد تا میکروبها نتوانند به بدن کودک نفوذ کنند. شیر خشک بهطور صنعتی تهیه میشود از قبل استرلیزه شده است و از این نظر بر شیر تازه امتیاز دارد. برای استرلیزه کردن شیر تازهٔ گاو به نحوی عمل کنید که در سطرهای آینده توضیح خواهیم داد.
اما توجه داشته باشید که شیر استرلیزه شده را باید در شیشهای بریزید که آن هم استرلیزه شده باشد. و گرنه ممکن است دوباره به انواع میکروبها آلوده شود. ریختن شیر سالم در شیشه بد شسته شده بمثابه افزودن مجدد هزار میکروب دیگر به آن است بنابراین حتی اگر شیر خشک به فرزند خود میدهید، شیشههای او باید استرلیزه شده باشند. این اولین احتیاطی است که میکنید.
احتیاط بعدی آسان کردن هضم شیر است. زیرا در ماههای نخست دستگاه گوارش طفل خیلی حساس است. برای راحتتر کردن هضم شیر گاو یا باید تغییراتی اساسی در ترکیب آن اعمال کرد (نظیر عملی که با شیر خشک انجام میدهند) یا اینکه به آن آب افزود و آنرا شیرینتر کرد.
بهطوری که برای اطمینان از سالم بودن شیر دو عمل لازم است: مرحله اول استریلیزه کردن شیشهها و سر شیشهها و هر چیزی که با شیر در تماس است. مرحله دوم تهیه خود شیر است.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل حجاب اصفهان ایران و اسرائیل گشت ارشاد حمله ایران به اسرائیل حسین امیرعبداللهیان استان اصفهان دولت وعده صادق جنگ ایران و اسرائیل
تهران سیل وزارت بهداشت هواشناسی شهرداری تهران قتل فضای مجازی زلزله سازمان هواشناسی سیلاب قوه قضاییه آموزش و پرورش
قیمت دلار قیمت طلا خودرو قیمت خودرو دلار بازار خودرو بانک مرکزی چین ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم قیمت سکه
سعدی سینمای ایران تئاتر تلویزیون فیلم سینمایی روز سعدی سینما موسیقی سریال کتاب دفاع مقدس بازیگر
سازمان سنجش مغز
رژیم صهیونیستی غزه عراق فلسطین جنگ غزه حماس روسیه سازمان ملل امیرعبداللهیان ترکیه اسراییل شورای امنیت
فوتبال استقلال پرسپولیس شمس آذر قزوین تراکتور باشگاه استقلال صنعت نفت آبادان لیگ برتر لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید
سرطان فناوری اینترنت ناسا هوش مصنوعی گوگل سامسونگ تبلیغات تلگرام اپل
حمله قلبی کلسترول فشار خون گیاهان دارویی پیاده روی