سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

ماکارونی پیچی (پاستا) با قارچ و ریحان


همیشه ماکارونی تدارک دیده اید اما در این شماره قرار است ماکارونی خاصی بپزیم آن هم از نوع پاستا یا همان پیچی همراه با قارچ و ریحان. افزودن قارچ و ریحان به واقع بر طعم و خوشمزگی این غذای فراگیر و جهانی تاثیری دو چندان می گذارد و میل و اشتهای کودکان بدغذا را نیز برمی انگیزد.
● مواد لازم (برای ۴ نفر):
▪ سیر خرد شده: ۳ حبه
▪ گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
▪ پیاز خلال شده: یک عدد
▪ قارچ ورقه شده (ترجیحا از نوع دکمه ای) ۲۰۰ گرم
▪ سرکه سفید: یک چهارم لیوان
▪ گوجه فرنگی رنده شده: نیم کیلو
▪ ریحان تازه خرد شده: یک چهارم
▪ ماکارونی پیچ (پاستا): ۲۵۰ گرم
● طرز تهیه: نخست پیاز و سیر را در روغن گرم ریخته و کمی تفت بدهید سپس گوشت را به آن بیفزایید و هم بزنید تا هنگامی که کاملا قهوه ای شود. حال قارچ را اضافه کنید و بگذارید تا نرم شود. آنگاه سرکه و گوجه فرنگی را بیفزایید و بدون این که در ظرف را ببندید به مدت ۱۰ دقیقه آن را روی حرارت بگذارید. سپس سبزی را اضافه کنید. اکنون نوبت آماده کردن پاستا است. ماکارونی پیچی را در یک قابلمه آب در حال جوش بریزید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کاملا نرم شود سپس آن را آبکشی کرده و در ظرف مناسبی سرو کنید و مایع از قبل آماده شده را به عنوان سس روی آن بریزید.
منبع : روزنامه جوان


همچنین مشاهده کنید