جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

دسر پرتقالی


دسر پرتقالی
امروز در ستون آشپز بانو به شما طرزتهیه یک دسر مخصوص روزهای پائیزی و زمستانی را آموزش می‌دهیم دسری که ماده اصلی آن را پرتقال تشکیل می‌دهد.
● مواد لازم :
▪ آرد ۴/۳ لیوان،تخم‌مرغ = یک عدد
▪ شیر یک لیوان
▪ کره آب شده ۲ ‌قاشق سوپخوری
▪ پودرقند کمی
▪ کره ۱۰۰ گرم
▪ شکر۲ قاشق سوپخوری
▪ بادام پودر شده ۲/۱ لیوان
▪ رنده پوست پرتقال یک قاشق سوپخوری
▪ آب پرتقال ۲ قاشق سوپخوری
▪ اسانس بادام چند قطره
● طرزتهیه:
آرد، تخم‌مرغ و ۲/۱ لیوان از شیر را با هم مخلوط کنید و بعد از ۱۰ ثانیه بقیه شیر و کره آب شده را به مواد بیفزایید و با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. خمیر را داخل پارچ بریزید و نیم ساعت به آن استراحت دهید.تابه مناسبی را انتخاب کنید و روی حرارت بگذارید. کف آن را با کمی ‌کره چرب کنید و وقتی به اندازه کافی گرم شد ۴/۱ لیوان از خمیر کرپ را داخل تابه بریزید. تابه را تکان دهید تا در همه جای تابه پخش شود. ۳۰ ثانیه آن را بپزید و داخل ظرف بگذارید. روی کرپ را با پارچه بپوشانید تا گرم بماند.برای درست کردن بادام و پرتقال ابتدا کره نرم را با همزن بزنید تا به شکل کرم درآید. بعد شکر و پودر بادام را اضافه و مخلوط کنید. در انتها رنده پوست پرتقال، اسانس بادام و آب پرتقال را اضافه کنید.فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. داخل هر کرپ یک قاشق سوپخوری از مخلوط بالا بمالید و چهارتا کنید (ابتدا به نیم و بعد به یک‌چهارم تا کنید) کرپ‌ها را داخل ظرف پیرکس چرب شده بگذارید و روی آن را پودر قند الک کنید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کرپ‌ها را گرم کرده و با بستنی سرو کنید. کرپ را می‌توان با سبزیجات و گوشت به عنوان غذا سرو کرد یا با انواع کرم‌ها، خامه و میوه به عنوان دسر استفاده کرد.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید