چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

نمک و خطر ابتلا به سرطان معده


خوردن مداوم غذاهای شور ممکن است خطر ابتلا به سرطان معده را دو برابر کند.تحقیقات درباره عادات غذایی, آشامیدنی و سیگار کشیدن که طی ۱۱ سال روی ۴۰ هزار نفر در ژاپن انجام شد, باعث شده است که شرکت‌های تولید کننده مواد غذایی در انگلستان به شدت از مقدار نمک غذاهای خود کم کنند. مطالعات بیشتری درباره خطر نمک در مورد افزایش فشار خون, بیماری قلبی یا سکته مغذی در جریان است. در ژاپن مصرف غذاهای شور و دودی بسیار رایج است. مصرف کم نمک هم خطرناک است. اما افزایش سرطان مربوط به کسانی است که روزی ۱۲ تا ۱۵ گرم نمک می‌خورند. سرطان معده چهارمین سرطان رایج در جهان است اما دومین سرطان کشنده در ژاپن است که هر سال ۷۷۶ هزار ژاپنی را می‌کشد. در انگلستان این سرطان ششمین سرطان کشنده است و سالی ۱۰ هزار نفر را می‌کشد و فقط ۱۱ تا ۱۲ درصد آنان تا مدتی از خطر آن می‌رهند. پنجاه سال پیش این سرطان بزرگترین سرطان کشنده انگلستان بود که متعادل‌تر شدن در حجم غذایی و بهبود بهداشت را عامل این کاهش می‌دانند. علاوه بر مصرف نمک مطالعات نشان می‌دهد که کشیدن سیگار و مصرف کم میوه و سبزیجات خطر سرطان معده را مخصوصا در مردان افزایش می‌دهد.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار


همچنین مشاهده کنید