پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

ساندی شکلاتی


ساندی شکلاتی
● مواد لازم:
▪ بستنی شكلاتی : دو و یك دوم پیمانه ،
▪ كمپوت گیلاس بدون هسته : ۴۰۰ گرم,
▪ آرد ذرت : دو سوم پیمانه,
▪ شكر : ۱ قاشق سوپخوری ,
▪ كیك شكلاتی : ۱۱۵ گرم,
▪ گیلاس تازه : ۸ عدد
● طرز تهیه :
كمپوت را آبكش كرده ، آرد ذرت را در ۲قاشق سوپخوری آب كمپوت حل كنید بقیه آب كمپوت را در ماهی تابه ریخته تاجوش آید مخلوط آرد ذرت را به آن اضافه كرده و اندكی بجوشانید تا شربت غلیظ شود گیلاسها را اضافه كرده و سپس داخل سینی فلزی بریزید گیلاسها را همراه با شربت ته لیوان بریزید،سپس به ترتیب از بستنی ، كیك شكلاتی ، خامه ومخلوط گیلاس بریزید تا لیوانها پر شود در آخر با یك تكه كیك شكلاتی ، دو توپ بستنی ، خامه و گیلاس تازه دسر را تزیین كنید .
پارس پلانت
منبع : بیمه آسیا


همچنین مشاهده کنید