چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

تخم‌مرغ به شرط پختگی


تخم‌مرغ به شرط پختگی
چلوكباب سفارش داده‌اید و منتظر هستید تا یك تخم‌مرغ چاق و تپل و البته نپخته كنار آن بشكنید. سخت در اشتباه هستید! این به‌هم درآمیخته زرد و سفید كه می‌خورید (آن هم نپخته)عامل و ناقل بسیاری از بیماری‌های مرغ عزیز است. در حالی كه اگر آن را بپزید حاوی صدها مواد غذایی ضروری برای شماست. چلوكباب كه آمد، از فكر تخم‌مرغ خام بگذرید، لطفا!
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید