جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

بستنی وانیلی


بستنی وانیلی
● مواد لازم؛
▪ دو پیمانه شیر،
▪ شش عدد زرده تخم مرغ بزرگ،
▪ سه چهارم پیمانه شکر،
▪ دو پیمانه خامه چرب فریز شده،
▪ یک قاشق چایخوری وانیل
● طرز تهیه؛
وانیل را در شیر بریزید و روی گاز حرارت دهید. زرده تخم مرغ و شکر را با سرعت متوسط سه تا پنج دقیقه بزنید تا سبک شود. بقیه تخم مرغ ها را هم به همین ترتیب اضافه کنید. شیر را دوباره روی حرارت قرار دهید. با دیدن نخستین نشانه های جوش، نصف پیمانه از شیر را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کرده با سرعت کم همزن، بزنید. این کار را ادامه دهید تا تمامی شیر را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط شوند. ظرف را روی حرارت کم قرار داده با قاشق چوبی به مدت سه تا پنج دقیقه دائم به هم بزنید. وقتی جای قاشق چوبی روی این کرم در بیاید، مایه شما آماده است.
ظرف بزرگی را با آب و یخ پر کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته و بلافاصله خامه فریز شده را با آن مخلوط کنید و آن را در ظرف حاوی آب و یخ قرار دهید. مخلوط را به طور مرتب هم بزنید تا خنک شود. حال می توانید کمی دیگر وانیل به آن اضافه کنید. روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت نیم ساعت یا بیشتر در فریز قرار دهید. در صورتی که بستنی ساز در دسترس دارید می توانید بستنی منسجم تری داشته باشید. مواد را در آن بریزید و به مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهید.
منبع : روزنامه کارگزاران


همچنین مشاهده کنید