جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا
روغن داغ را در ظروف پلاستیکی نریزید
بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، هرگز برای سرخ كردن مواد غذایی نباید از روغنهای جامد استفاده كرد زیرا طی فرآیند سوختن این روغنها، موادی ایجاد میشود كه موجب سخت شدن و تنگی عروق قلب میشود. دكتر جاكوب مدیر گروه تغذیه دانشگاه آریزونا، گفت: بهترین و مناسبترین روغن برای سرخ كردن، روغن مخصوص این كار است زیرا دیرتر به نقطه دود میرسد و مضرات آن نیز كمتر است.
وی در ادامه در خصوص بسته نگاه داشتن درب ظرف حین سرخ شدن ماده غذایی، هشدار داد و گفت : در صورت بستن درب ظرف همه بخارات و دود حاصل از روغن مجددا به درون غذا باز میگردد و موجب سمی شدن غذای در حال پخت می شود.
منبع : دوستان
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اصفهان ایران انفجار حمله ایران به اسرائیل ایران و اسرائیل استان اصفهان گشت ارشاد حسین امیرعبداللهیان حجاب ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت وعده صادق
سیل زلزله تهران هواشناسی ترکیه قتل سیلاب فضای مجازی قوه قضاییه شهرداری تهران دبی سازمان هواشناسی
فرودگاه قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی بازار خودرو خودرو قیمت دلار ایران خودرو تورم بورس حقوق بازنشستگان قیمت سکه
تلویزیون سینمای ایران کتاب دفاع مقدس تئاتر سریال موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه سازمان ملل عملیات وعده صادق روسیه چین اسراییل طوفان الاقصی حماس
پرسپولیس فوتبال استقلال صنعت نفت آبادان لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بازی منچسترسیتی بارسلونا کشتی فرنگی سپاهان
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ فناوری تلگرام تبلیغات آیفون اپل وزیر ارتباطات
سازمان غذا و دارو خواب چاقی پزشک چای پیاده روی