جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

اجاق برقی


۱. اندزه ظرف‌های آشپزی (ماهیتابه، قابلمه و ...) با اندازه شعله‌ها یکی باشد.
۲. تا حد امکان از درجه‌های بالا استفاده نشود.
۳. چند دقیقه پیش از اتمام آشپزی، دستگاه خاموش شود تا از حرارت باقیمانده در المنت، حداکثر استفاده بشود.
۴. استفاده از دیگ‌های زودپز در این موارد بسیار مفید است زیرا مصرف انرژی را کاهش می‌دهند.
۵. تمیز کردن منظم اجاق و فر از مصرف آن‌ها می‌کاهد و به عمر آنها می‌افزاید.


همچنین مشاهده کنید