جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

سرکه و نمک در فنجان چایی


سرکه و نمک در فنجان چایی
چای نوشیدنی مورد علاقه همه ایرانی هاست گیاهی که بی تلقین باعث آرامش می شود و معتادان زیادی دارد. این گیاه مفید با افزودنی هایی که بعد از برداشت به آن می زنند ضرر های زیادی هم دارد افزودنی هایی که حتی آثارشان را بعد از نوشیدن هر فنجان چای می توانی بر دیوارهای لیوان، فنجان و هر ظرف دیگری دید.
اثری که همواره مشکل پاک کردن آن گریبانگیر کد بانوی ایرانی است، اما برای شستن لیوان ها و فنجان های شیشه ای خود که براثر خودرن چایی، کدر و بدمنظره شده اند می توانید هفته ای یکبار همه لیوان ها را در محلول سرکه و نمک خیسانده، بعد شسته و آبکشی کنید تا درخشندگی روز اول خود را پیدا کنند. کاری که کدبانوی ایرانی با استفاده از محلول شیمیایی وایتکس و ... آن را انجام می دهد که پیامد هایی بد دیگری را به همراه دارد.
منبع : روزنامه کارگزاران


همچنین مشاهده کنید