پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

دسر بادرنگ


دسر بادرنگ
● مواد لازم:
▪ بادرنگ (مانند پرتقال کمی سفت تر) ۱ پیمانه پر
▪ پرتقال پوست کنده (پوست نازک را هم میگیریم) ۱ پیمانه پر
▪ نارنگی پوست کنده (پوست نازک را هم میگیریم) ۱ پیمانه پر
▪ کیوی ۱ پیمانه پر
▪ سیب قرمز (پوست کنده) ۱ پیمانه
▪ خلال پسته و بادام از هر کدام ۲/۱ پیمانه
▪ بادام کوهی ۴/۱ پیمانه
▪ خامه فرم گرفته (خامه ۲۰۰ گرم ـ شکر ۱۰۰ گرم) ۲۵۰ گرم
▪ عرق بهارنارنج ـ بیدمشک ۲ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
بادرنگ، پرتقال و نارنگی را کاملاً پوست کنده و دانه­دانه کرده و هر قاچ را از نیمه تقسیم می­کنیم و در کاسه­ای ریخته، کیویها را مربع مربع خرد می­کنیم. کیویها بایدکمی سفت باشد. سیبها را قاچ کرده و تمیز می­شوئیم و با پوست بصورت مربع مربع قا کرده و داخل مواد می­کنیم. همه مواد را که ریختیم، خامه فرم گرفته وخلالهای بادام، پسته و بادام کوهی را مخلوط کرده و با اضافه کردن به بقیه مواد در یخچال قرار می­دهیم بعد از یکساعت می­توانیم استفاده کنیم. هنگام استفاده ۲ قاشق غذاخوری عرق بهارنارنج روی آن می­دهیم.
منبع : هنر در خانواده


همچنین مشاهده کنید