سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024
مجله ویستا

کاستر


کاستر
● مواد لازم:
▪ پودر کاستر (آناناس) ۴ قاشق غذا خوری
▪ شیر ۸ پیمانه
▪ شکر ۷ قاشق غذاخوری(در صورت کم­مزه بودن بیشتر می­زنیم)
▪ زعفران آبگرفته ۲/۱ قاشق غذاخوری
▪ شکلات تخته ای برای تزئین
● طرز تهیه:
پودر کاستر را همراه شکر و شیرخوب مخلوط می­کنیم و روی حرارت قرار می­دهیم. آنقدر هم می­زنیم تا خوب سفت شود و زعفــران را به آن اضافه می­کنیم باید مواظب باشیم که ته نگیــرد زیرا سریعاً می­سوزد.
حرارت را کم می­کنیم به طور مداوم هم می­زنیم. وقتی خوب سفت شد در یک ظرف برای نمونه ۱ قاشق ریخته و در یخچال قرار می­دهیم اگر بعد از ۵ دقیقه از ظرف جدا شد آماده است.
اگر مواد را در ظرف ریختیم و شل بود بطوریکه خود را نگرفت می­توانیم دوباره آن را بجوشانیم و در ظرف بریزیم و با شکلات تخته­ای آبشده همراه با روغن، روی ظرفهای کاستر بدهیم.
منبع : هنر در خانواده


همچنین مشاهده کنید