پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

دسر سیب


دسر سیب
● مواد لازم:
▪ سیب درشت ۶ عدد
▪ سرکه ۱ قاشق غذاخوری (برای سیاه نشده سیبها)
▪ آب به میزان لازم برای پختن
▪ خامه و پودر قند فرم گرفته ۳۰۰ گرم (پودر­قند ۱۵۰ گرم)
▪ کمپوت گیلاس ۱۲ عدد
▪ عرق بیدمشک ۱ قاشق غذا خوری
▪ شکر مقداری برای کمپوت
● طرز تهیه:
خامه را آنقــدر با پودر­قند می­زنیم تا فرم بگیرد. سیبها را پوست کنده و داخل آن را به آرامی خالی می­کنیم. سپس با کمــی آب و سرکه می­پزیم تا کمـی پخته شده و سیاه نشود. آب و شکر را کمپوت می­کنیم و ۲۴ ساعت سیبها را در آن می­اندازیم تا با عرق بیدمشک خوش عطر و کمی شیرین­مزه شود. بعد از ۲۴ ساعت سیبها را از آب کمپوت غلیظ بیرون آورده و هر کدام را در یک بشقاب چیده وداخل آنرا با خامه فرم گرفته پر می­کنیم و یک کمپوت گیلاس برای تزئین روی آن قرار داده و دور­تا­دور آن را با خامه زعفرانی تزئین می­کنیم.
▪ توجه:
خامه زعفرانــی (خامه فرم گرفتــه شده است که کمی زعفران غلیظ با آن مخلوط کرده­ایم). همچنین می­توانیم با شکلات رنده شده روی آن را کاملاً بپوشانیم.
منبع : هنر در خانواده


همچنین مشاهده کنید