چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

دسرِ میوه مخلوط


دسرِ میوه مخلوط
● مواد لازم
▪ کیوی ۱ فنجان خرد شده
▪ موز فنجان حلقه شده
▪ آناناس فنجان حلقه شده
▪ خلال پسته ۲ قاشق غذا خوری
▪ خلال بادام ۲ قاشق غذا خوری
▪ گردوی خیس شده پوست کنده ۱۰ عدد
▪ فندق ۲ قاشق غذا خوری
▪ خامه ۲۵۰ گرم
▪ پودر شکر ۲۲۵ گرم
● طرز تهیه:
کیــوی، موز، آناناس، خلال پسته، خلال بادام و گردوی خیس شــده را همراه با فندق در یک ظرف می­ریزیم. خامه را همراه ۱۲۰ گرم پودر قند خوب می­زنیم تا کاملاً فرم بگیرد. وقتی خامه فرم گرفت بقیه مواد را با باقیمانده پودر شکر خوب به آرامی با قاشق مخلوط می­کنیم و به مدت یکساعت در یخچال می­گذاریم و سپس با کمی خلال پسته روی آن را تزئین می­کنیم.
در صورت تمایل به خامه بیشتر می­توان تا ۳۵۰ گرم خامه استفاده کرد.
منبع : هنر در خانواده


همچنین مشاهده کنید