شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا


مبانی شیمی مواد غذایی


مبانی شیمی مواد غذایی
کد کتاب : ۱۳۸۶۲۲۲
نویسنده : بابک قنبرزاده,جان دمان
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۷۰۶۲۳
رده دیویی : ۶۶۴
قیمت : ۶۰۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲۸
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۳
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۸۳۹۷-۰۴-X
موضوع : مواد غذایی - ترکیب



همچنین مشاهده کنید