پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

گوش فیل


شرح حال این غذا:
دستور تهیه: خمیر گوش فیل مانند خمیر باقلوا است با این تفاوت که به‌جای یک قاشق سوپخوری روغن ۳ قاشق سوپخوری روغن آب کرده می‌زنیم بعد مایه را خمیر کرده لواش را نازک مثل لواش باقلوا باز می‌کنیم آردهای زیادی روی لواش را پاک می‌کنیم در صورتیکه بخواهیم گوش فیل پف بکند لواشها را دولا می‌کنیم و در غیر اینصورت لواشها را یک لا با دهانه استکان یا لیوان گرد گرد می‌بریم و در صورتیکه لواش را دولا کرده باشیم اول آنها را بطریق فوق می‌بریم و با دست کمی اطراف آنها را فشار می‌دهیم تا اطراف دو قطعه لواش بهم بچسبد و یک طرف دایره لواشها را با دست کمی جمع میکنیم به طوریکه چین خوردگی پیدا کند سپس روغن فراوانی داغ میکنیم بعد نانهای آماده شده را روغن در روغن میاندازیم و حرارت را ملایم میکنیم یک طرف نانها که کمی برشته شد آنرابر میگردانیم تا طرف دیگر نیز برشته شود بعد نانهای آماده شده را داخل صافی می‌چینیم تا روغن زیادی آن گرفته شود، وقتی نانها کاملا سرد شدند دو طرف آنها را خاکه قندی که با کمی هل کوبیده مخلوط کرده‌ایم می‌پاشیم ودر ظرف می‌چینیم کمی هم پسته چرخ کرده روی آن می‌دهیم.
منبع : روجین سایت مازندران


همچنین مشاهده کنید