جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

شله زرد


شله زرد
● مواد لازم (برای ۴ نفر):
▪ برنج ۵۰۰ گرم
▪ شکر ۱ کیلو
▪ روغن
▪ زعفران ۲/۱ قاشق مربا خوری
▪ گلا ب ۲/۱ پیمانه
▪ پسته و بادام خرد شده
▪ دارچین ۱ قاشق
● طرز تهیه:
برنج را بخوبی می شوییم تا آب آن کا&#۶۵۲۵۲;&#۶۵۲۷۲; زلا ل شود بعد ۲ برابر برنج آب روی برنج میریزیم و برنج را روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید گاهی کف برنج را می گیریم وقتی مغز برنج نرم شد شکر را بدقت تمیز می کنیم و داخل برنج می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا شله زرد کا&#۶۵۲۵۲;&#۶۵۲۷۲; جا بیافتد . در صورتیکه شله زرد سفت بود یک تا دو پیمانه دیگر آب گرم اضافه می کنیم بعد زعفران را داخل شله زرد می ریزیم سپس روغن را داغ و صاف می کنیم و به آن اضافه می کنیم
آنگاه کمی از بادام را کنار می گذاریم و بقیه بادام را می شوییم و داخل شله زرد می ریزیم و گلا ب را نیز اضافه می کنیم و شله زرد را بهم می زنیم تا تمام مواد خوب با هم مخلوط شوند بعد در شله زرد را می بندیم و می گذاریم با حرارت ملا یم برای نیم ساعت بماند . بعد دیگ را زمین می گذاریم و بهم می زنیم و شله زرد را در ظرف می کشیم و روی آنرا با دارچین
و خلا ل پسته و بادام تزیین می کنیم .
منبع : آشپزباشی


همچنین مشاهده کنید