جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

کته


کته
● مواد لا زم ( برای ۴ نفر)
▪ برنج ۳ پیمانه
▪ نمک و روغن
● طرز تهیه
کته معمولا با کباب و غذاهای اصلی مصرف می شود. کته آسانتر از پلو طبخ می شود. برنج را می شوییم و اب آنرا خالی می کنیم سپس آنرا درون قابلمه می ریزیم و ۵ لیوان آب و ۴ قاشق روغن و ۲ قاشق نمک اضافه می کنیم و بهم می زنیم و روی حرارت بالا می گذاریم بجوشد تا زمانی که آب آن تمام شود سپس حرارت را کم می کنیم و می گذاریم برای نیم ساعت بپزد.
منبع : آشپزباشی


همچنین مشاهده کنید