جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

لونگی


لونگی
● مواد لازم‌:
▪ گردو: ۲۵۰ گرم‌
▪ پیاز متوسط: یك‌ عدد رنده‌ شده‌
▪ رب‌ آلوچه‌: یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ نمك‌ و فلفل‌ و زرد چوبه‌، به‌ میزان‌ كافی‌
▪ مرغ‌: یك‌ عدد كامل‌
▪ گلپر: یك‌ قاشق‌ مربا خوری‌
● طرز تهیه‌:
گردوها را آسیاب‌ كرده‌ و پیاز رنده‌ شده‌ نمك‌ وفلفل‌ و رب‌ آلوچه‌ و گلپر را با هم‌ مخلوط می‌كنیم‌و بعد داخل‌ شكم‌ مرغ‌ ریخته‌ و شكم‌ آن‌ رامی‌دوزیم‌. سپس‌ كمی‌ از رب‌ آلوچه‌ را روی‌ مرغ‌ریخته‌ و مرغ‌ را سرخ‌ می‌كنیم‌ و با یك‌ لیوان‌ آب‌می‌گذاریم‌ بپزد. حدود یك‌ ربع‌ برای‌ پخت‌ آن‌كافی‌ است‌.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید