جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

گردو به از بین بردن چربی های ناسالم کمک می کند


گردو به از بین بردن چربی های ناسالم کمک می کند
خوردن گردو بعد از غذا ممكن است باعث كاهش آسیب هایی شود كه غذاهای چرب به سرخرگ ها وارد می كنند.
تاكنون تصور می شد گردو غنی از تركیباتی باشد كه تا حدودی از سفت شدن سرخرگ ها جلوگیری و به حفظ انعطاف پذیری آنها كمك می كند. تورم و اكسیداسیون سرخرگ ها به مرور زمان باعث سخت شدن جداره رگ ها و افزایش خطر بیماری قلبی و سكته مغزی
می شود. گردو، برخلاف روغن زیتون، صرفنظر از میزان كلسترول به حفظ انعطاف پذیری و خاصیت ارتجاعی سرخرگ ها نیز كمك می كند. اگر سرخرگ ها خاصیت ارتجاعی خود را حفظ كنند، در آن صورت هر وقت بدن نیاز به افزایش جریان خون داشته باشد می توانند گشاد شوند. آزمایش ها نشان داده اند كه گردو به كاهش تورم و اكسیداسیون مضر در سرخرگ ها كه ناشی از خوردن وعده غذایی پرچرب است كمك می كند. گردو همچنین حاوی آنتی اكسیدان ها و اسید آلفا لینولینك (ALA)، یك نوع اسید چربی اومگا-۳ نباتی با خواص بهداشتی است.
منبع : روزنامه کیهان


همچنین مشاهده کنید