شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

چند نکته‌ برای‌ کد بانو


چند نکته‌ برای‌ کد بانو
● كندن‌ پوست‌ گوجه‌ فرنگی‌
برای‌ اینكه‌ پوست‌ گوجه‌فرنگی‌ را به‌ آسانی‌ بدون‌اینكه‌ به‌ گوشت‌ آن‌ لطمه‌ای‌ وارد شود بكنید،نخست‌ آن‌ را یك‌ دقیقه‌ در آب‌ جوش‌ بیندازید وسپس‌ از آب‌ جوش‌ در آورید و بلافاصله‌ در آب‌سرد بگذارید، بدین‌ ترتیب‌ پوست‌ آن‌ به‌ خوبی‌ وآسانی‌ كنده‌ می‌شود.
● سیب‌زمینی‌
برای‌ سلامتی‌ خود و خانواده‌ خود، سیب‌زمینی‌ رابخار پز كنید و بعد استفاده‌ نمایید و بهتر است‌ كه‌آن‌ را سرخ‌ نكنید و سیب‌زمینی‌ پخته‌ در آب‌ راسعی‌ كنید همان‌ روز اول‌ استفاده‌ كنید و اگر باقی‌ماند آنها را دور بریزید; زیرا اگر یكی‌ دو روز نگه‌داشته‌ شود دارای‌ میكروب‌ می‌شود كه‌ بسیارخطرناك‌ است‌. اگر آش‌ یا سوپی‌ را درست‌ كردیدكه‌ به‌ علت‌ غفلت‌ دو دفعه‌ نمك‌ زده‌اید و شورشده‌ است‌ چند دانه‌ سیب‌زمینی‌ را قطعه‌ قطعه‌كرده‌ و در آن‌ بیندازید، نمكهای‌ زیادی‌ را به‌ خودجذب‌ خواهد كرد و به‌ این‌ ترتیب‌ سوپ‌ یا آش‌شما به‌ راحتی‌ قابل‌ خوردن‌ می‌شود.
● هویج‌
برای‌ رنگین‌ كردن‌ انواع‌ خوراكی‌ها و سوپ‌ وآش‌ از پودر هویج‌ استفاده‌ كنید. به‌ این‌ ترتیب‌ كه‌هویج‌های‌ كوچك‌ و سالم‌ را انتخاب‌ كنید و آن‌ راروی‌ سینی‌ مخصوص‌ قرار دهید و در فر بگذاریدتا كاملا خشك‌ شود، سپس‌ آن‌ را بكوبید و به‌صورت‌ پودر درآورید و برای‌ رنگین‌ كردن‌ غذا به‌كار ببرید.
● شستشوی‌ توت‌ فرنگی‌
توت‌ فرنگی‌ را باید در آب‌ استرلیزه‌، شستشو داد تاتوت‌ فرنگی‌ مصون‌ از هر گونه‌ میكروب‌ شود. بایدنیم‌ ساعت‌ قبل‌ از مصرف‌ آن‌ را بشویید، زیرا دراین‌ مدت‌ مقدار كمی‌ از عطر آن‌ را از بین‌ می‌رودولی‌ اگر مدت‌ بیشتری‌ بگذرد، عطر آن‌ به‌ كلی‌ناپدید می‌شود، بهتر است‌ قبل‌ از شستن‌، دستمال‌نازكی‌ را تر كنید وتوت‌ فرنگی‌ را در آن‌ بریزید، تاگرد و خاك‌ توت‌ فرنگی‌ گرفته‌ شود.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید