جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا
آیا میدانید کیوی باعث کاهش کلسترول خون میشود؟
كیوی سرشار از ویتامین ث است، منبع خیلیخوب پتاسیم و فیبر است و گوشت را ترد میكندبه علت سهولت نگهداری در تمام طول سالمیتوان آن را مصرف نمود. یك كیوی حاویمقدار زیادی پتاسیم و پكتین است كه كلسترولخون را كاهش میدهد. آنتی اكسیدانهایموجود در آن برای سلامت چشم مفید است.كیوی كالری كم و ویتامین ث زیاد دارد و آنزیماكتینیدین كیوی، گوشت را ترد میكند. اگر یكبرش از آن را روی گوشت بمالید و ۳۰ دقیقه صبركنید بدون اینكه به گوشت طعم بدهد آن را ترد وزودپز میكند.
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید