پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

توصیه های لازم در مورد شیرخام ( غیرپاستوریزه )


توصیه های لازم در مورد شیرخام ( غیرپاستوریزه )
▪ اگر اجباراً از شیرخام استفاده می کنید حتماً آنرا جوشانده و ۱۰ دقیقه در حال جوش بهم بزنید .
▪ شیرخام را قبل از جوشاندن در یخچال نگذارید .
▪ چنانچه در هنگام جوشاندن شیرمقداری از آن در محوطه آشپزخانه ریخت ، باید حتماً محل کاملاً شسته شود .
▪ از مصرف مجدد کیسه های پلاستیکی که قبلاً شیرخام در آن بسته بندی شده جداً خودداری گردد .
▪ ظروف مورد استفاده شیرخام باید پس از مصرف با آب و مایع ظرفشویی شسته شده و با آب سالم آبکشی شود .
▪ نهایتاً سعی کنید از شیرپاستوریزه استفاده شود .
▪ گاهی بر شیرفاسد جوش شیرین می زنند که دلمه نبندد بنابراین شیرکیلویی خریداری نشود .
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار


همچنین مشاهده کنید