جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

تأثیر نمک بر فشار خون


تأثیر نمک بر فشار خون
برای كاهش میزان فشار خون و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سكته قلبی پزشكان بر این باورند كه باید میزان نمك مصرفی خود را روزانه ۶ گرم (یك قاشق چایخوری) كاهش دهیم.
تحقیقات جدید كمیسیون پزشكی تحقیقاتی انگلیس نشان می دهد كه افرادی كه نمك مصرفی روزانه خود را از ۹‎/۵ گرم به ۶ گرم كاهش داده اند با ۱۳ درصد كاهش در خطر ابتلا به سكته قلبی و ۱۰ درصد كاهش در ابتلا به بیماری های قلبی مواجه بوده اند.نمك از ۴۰ درصد سدیم و ۶۰ درصد كلراید تشكیل شده است. افراد برای تنظیم آب بدنشان به سدیم نیاز دارند و این سدیم مثل یك سیستم پیغام هماهنگ كننده عمل می كند. اما برای رفع این نیاز، مصرف یك گرم از آن روزانه كافی است.
افزایش مصرف نمك باعث افزایش فشار خون كه مهمترین عامل در ابتلا به بیماری قلبی است، می شود. زیرا سدیم موجود در آن باعث می شود كه آب اضافه در بدن باقی بماند و این آب اضافی درون رگ های خونی باعث افزایش فشار در آنها می شود بنابراین باید مصرف غذاهای شور و یا اسنك های شور را از برنامه غذایی خود حذف كنیم. به خصوص چیپس، زیرا یك پاكت كوچك چیپس دارای یك گرم نمك است.
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید