جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا
ذرات غذایی و بیماریهای لثه
بیشتر ذرات غذایی قابل هضم توسط بزاق و آنزیمهای باكتریهای حل شده و بعد از خوردن غذا، حفره دهان در ظرف ۵دقیقه پاك میشود ولی قسمتی از بقایای غذا روی دندان و مخاط میماند كه جریان بزاق و مكانیسم عمل زبان و گونهها و لبها موجب پاك كردن غذا میشود. افزایش عمل جویدن و كم شدن غلظت بزاق باعث تسریع در پاك كردن می شود.
اثر قند تقریبا ۱۵دقیقه بعد از مصرف پاك میشود و اگر به شكل جامد باشد ۳۰دقیقه طول میكشد. غذاهای چسبناك بیش از ۱ساعت نمیچسبد، در صورتیكه موادی مانند هویج و سیب به سرعت پاك میشوند. جویدن سیب و غذاهای فیبروز میتواند در برداشتن بیشتر ذرات غذا از حفره دهان مؤثر باشد، اگر چه اثر مهمی در كاهش پلاك ندارد. به طور كلی ذرات غذایی مهمترین علت به وجود آمدن ژنژیویت (التهاب لثه) نمیباشند.
منبع : واحد مرکزی خبر
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اصفهان اسرائیل ایران حمله ایران به اسرائیل انفجار ایران و اسرائیل ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت گشت ارشاد جنگ جنگ ایران و اسرائیل دولت سیزدهم
زلزله سیل دبی قتل شهرداری تهران کنکور تهران سیلاب فضای مجازی پلیس سازمان هواشناسی قوه قضاییه
فرودگاه قیمت خودرو فرودگاه مهرآباد قیمت طلا خودرو قیمت دلار بازار خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی بورس قیمت سکه
تلویزیون احسان علیخانی تبلیغات سینمای ایران کتاب دفاع مقدس سریال تئاتر موسیقی
چین دانشگاه آزاد اسلامی
فلسطین حسین امیرعبداللهیان آمریکا رژیم صهیونیستی غزه عملیات وعده صادق جنگ غزه روسیه وعده صادق اسراییل سازمان ملل ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال صنعت نفت آبادان لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر بارسلونا منچسترسیتی کشتی فرنگی بازی سپاهان
هوش مصنوعی سامسونگ تلگرام اپل وزیر ارتباطات فناوری ایلان ماسک ناسا
چاقی دیابت پیاده روی درمان و آموزش پزشکی کاهش وزن زوال عقل