شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا


فکر، نظم، عمل: بستنی


تاریخ نشر : ۸۴۱۲۲۴
تیراژ : ۳۵۰۰
تعداد صفحه : ۶۱۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۵۵۲۶-۱۰-۸
رده دیویی : ۶۳۷.۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : مارشال - رابرت
نویسنده : آربوکل - وندل‌شرود
مترجم : ترکاشوند - یدالله

در این کتاب علاوه بر تعریف بستنی و ترکیبات آن به پیشینه‌ی تاریخی بستنی اشاره گردیده است، هم‌چنین مقدار کالری در بستنی، مواد معدنی، کربوهیدرات، و ویتامین‌های آن معرفی شده و سرانجام این اطلاعات در کتاب فراهم آمده است. طبقه‌بندی بستنی و فراورده‌های آن، ترکیب و خصوصیات بستنی، مواد اولیه بستنی، مواد پایدار کننده و امولسیفایرها، مواد عطر و طعم دهنده، رنگ کننده'، 'محاسبه‌ی مواد اولیه در مخلوط بستنی، فرآیند اختلاط مواد، فرآیند انجماد، بسته‌بندی، برچسب‌زنی، سفت کردن و حمل و نقل بستنی، لبنیات نیمه منجمد و فرمول‌های مخصوص، انواع بستنی یخی، بستنی‌ یخی میوه‌ای، بستنی‌های فانتزی شکل و نوظهور و مخصوص، عیب و نقص‌ها و امیتازبندی و درجه‌بندی بستنی، شستسو و ضدعفونی و کیفیت میکروبی محصول، تبرید، روش‌های مختلف فروش، و فرمول‌ها و استانداردهای صنعتی.


همچنین مشاهده کنید