سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024
مجله ویستا

چند نکته برای جلوگیری از مسمومیتهای غذایی در خانه .


چند نکته برای جلوگیری از مسمومیتهای غذایی در خانه .
▪ شستن دستها با صابون و آب گرم از انتقال آلودگی جلوگیری كنید.
▪ گوشت، مرغ و ماهی یخ زده را در یخچال یخ زدایی كنید نه در درجه حرارت اتاق .
▪ غذای باقی مانده را سریع در یخچال بگذارید و قبل از سرو كردن دوباره آن را كاملا حرارت دهید.
▪ از تخم مرغ تمیز و سالم استفاده كنید و از مصرف تخم مرغ خام خودداری ورزید.
▪ غذاهای گرم را بالای ۶۰درجه سانتیگراد و غذاهای سرد را زیر ۴۰درجه سانتیگراد نگاه دارید.
▪ غذاها را بادست مخلوط نكنید و از تماس ظروف و دستها و غذا با دهان، دماغ و موی خود خودداری كنید.
▪ اگر دچار یك عفونت پوستی یا یك مرض عفونی هستید در تهیه غذا شركت نكنید.
منبع : واحد مرکزی خبر


همچنین مشاهده کنید