جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

دسر پنیر و منگو


● نوع مقدار
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
قهوه فرانسه ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
شکلات ۵۰ گرم
منگو ۱ عدد
پنیر ۱۵۰ گرم
آب جوش یا شیر ۲ قاشق غذاخوری
ابتدا شکر و سفیده را می زنیم که کاملاً شکر در در سفیده حل شده و غلظت پیدا کند. ۲ قاشق شیر داغ را با قهوه مخلوط کرده حل می کنیم سپس شکلات را افزوده و به صورت بن ماری شکلات آب شود. خامه و پنیر را با هم می زنیم سپس شکلات را اضافه کرده در آخر سفیده را هم اضافه می کنیم. برش های منگو را در آن ریخته در ظرف مخصوص دسر ریخته به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار داده تا کاملاً مایع بسته شود. سپس با شکلات و منگو تزئین می کنیم . می توان در کنار دسر از ژله نیز استفاده کرد.
منبع : شبکه جهانی جام جم


همچنین مشاهده کنید