جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا
تارت شکلات با بستنی نسکافه
نوع مقدار
نسکافه برای تهیه بستنی نسکافه ۴/۱ کاپ
بستنی وانیلی برای تهیه بستنی نسکافه ۱ لیتر
پودر کاکائو جهت تهیه خمیر تارت ۱ قاشق سوپ خوری
کره ذوب شده جهت تهیه خمیر تارت ۳۰ گرم
شکلات با کیفیت خوب جهت تهیه خمیر تارت ۴۰ گرم
زرده تخم مرغ برای داخل تارت ۳ عدد
مغز گردو جهت تهیه خمیر تارت ۱۰۰ گرم
بیسکویت شکلاتی تیره جهت تهیه خمیر تارت ۱۰۰ گرم
شکلات برای داخل تارت ۲۰۰ گرم
کره برای داخل تارت ۳۰ گرم
خامه مایع برای داخل تارت ۱۲۵ میلی لیتر
شکر قهوه ای جهت تهیه خمیر تارت ۱ قاشق سوپ خوری
خامه زده شده برای داخل تارت ۲۵۰ میلی لیتر
ابتدا بستنی نرم شده را با نسکافه که در یک قاشق سوپ خوری آب جوش حل کرده ایم مخلوط می کنیم و داخل قیف های مخصوص شیرینی پر کرده و داخل فریزر می گذاریم. برای ساختن خمیر تارت تمام مواد را که شکلات و کره آب شده هستند داخل مخلوط کن ریخته و آنقدر می زنیم تا خمیری و چسبنده نشود بعد قالب تارت ۲۳ سانتی متری کم عمق را چرب کرده و مواد بالا را داخلش ریخته با دست پرس کرده و داخل فریزر می گذاریم تا ببندد. برای ساختن مواد داخل تارت ، شکلات و کره و خامه را مخلوط کرده داخل کاسه می ریزیم و قدری که سرد شد با خامه زده شده به آرامی مخلوط کرده و داخل قالب آماده شده می ریزیم و داخل یخچال یا فریزر می گذاریم تا سفت شده و ببندد. بعد از آماده شده تارت با بستنی مخلوط شکل بالا تزئین می کنیم.
نسکافه برای تهیه بستنی نسکافه ۴/۱ کاپ
بستنی وانیلی برای تهیه بستنی نسکافه ۱ لیتر
پودر کاکائو جهت تهیه خمیر تارت ۱ قاشق سوپ خوری
کره ذوب شده جهت تهیه خمیر تارت ۳۰ گرم
شکلات با کیفیت خوب جهت تهیه خمیر تارت ۴۰ گرم
زرده تخم مرغ برای داخل تارت ۳ عدد
مغز گردو جهت تهیه خمیر تارت ۱۰۰ گرم
بیسکویت شکلاتی تیره جهت تهیه خمیر تارت ۱۰۰ گرم
شکلات برای داخل تارت ۲۰۰ گرم
کره برای داخل تارت ۳۰ گرم
خامه مایع برای داخل تارت ۱۲۵ میلی لیتر
شکر قهوه ای جهت تهیه خمیر تارت ۱ قاشق سوپ خوری
خامه زده شده برای داخل تارت ۲۵۰ میلی لیتر
ابتدا بستنی نرم شده را با نسکافه که در یک قاشق سوپ خوری آب جوش حل کرده ایم مخلوط می کنیم و داخل قیف های مخصوص شیرینی پر کرده و داخل فریزر می گذاریم. برای ساختن خمیر تارت تمام مواد را که شکلات و کره آب شده هستند داخل مخلوط کن ریخته و آنقدر می زنیم تا خمیری و چسبنده نشود بعد قالب تارت ۲۳ سانتی متری کم عمق را چرب کرده و مواد بالا را داخلش ریخته با دست پرس کرده و داخل فریزر می گذاریم تا ببندد. برای ساختن مواد داخل تارت ، شکلات و کره و خامه را مخلوط کرده داخل کاسه می ریزیم و قدری که سرد شد با خامه زده شده به آرامی مخلوط کرده و داخل قالب آماده شده می ریزیم و داخل یخچال یا فریزر می گذاریم تا سفت شده و ببندد. بعد از آماده شده تارت با بستنی مخلوط شکل بالا تزئین می کنیم.
منبع : شبکه جهانی جام جم
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اصفهان اسرائیل ایران حمله ایران به اسرائیل ایران و اسرائیل انفجار گشت ارشاد حسین امیرعبداللهیان حجاب ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت جنگ ایران و اسرائیل
سیل زلزله تهران قتل سازمان هواشناسی هواشناسی فضای مجازی قوه قضاییه دبی سیلاب شهرداری تهران پلیس
فرودگاه قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی بازار خودرو یارانه خودرو قیمت دلار ایران خودرو بورس دلار حقوق بازنشستگان
تلویزیون رابعه اسکویی سینمای ایران احسان علیخانی کتاب سریال تئاتر موسیقی
چین
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه سازمان ملل عملیات وعده صادق روسیه وعده صادق اسراییل طوفان الاقصی حزب الله لبنان
پرسپولیس فوتبال علی دایی صنعت نفت آبادان لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بازی منچسترسیتی استقلال بارسلونا کشتی فرنگی
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ تلگرام فناوری تبلیغات آیفون اپل ناسا
سازمان غذا و دارو خواب چاقی پزشک چای پیاده روی