جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا


برچسب‌های مواد غذایی: ضرورت و اهمیت آنها


تاریخ نشر : ۸۴۰۳۲۵
تیراژ : ۵۰۰۰
تعداد صفحه : ۸۰
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۴۱۱-۰۶-۹
رده دیویی : ۳۳۸.۱
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : جیبی
جلد : شومیز
محل نشر : شیراز
مترجم : حبیبی - منا

مطالبی که در این کتابچه مطرح شده عبارت است از ضرورت و اهمیت برچسب‌های مواد غذایی، چگونگی فراهم نمودن برچسب‌های تغذیه‌ای صحیح، اصول و روش‌های برچسب‌ گذاری مواد غذایی و نحوه‌ی به کارگیری از آن‌ها.


همچنین مشاهده کنید