جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا


گوشت و فراورده‌های گوشتی: شناسائی, فساد, و نگه‌داری


گوشت و فراورده‌های گوشتی: شناسائی, فساد, و نگه‌داری
نویسنده : انصاری‌دزفولی - مسیح
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۳/۲۵
رده دیویی : ۶۴۱.۳۶
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۲۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۵۵۶/گ۹ف‌لا۱۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۸۷۳-۲۰-۴

در این کتاب مطالبی درباره شناخت گوشت و فراورده‌های گوشتی درج شده است. ویژگی‌های گوشت تازه, اجزای لاشه و کیفیت مناسب خوراکی هر یک از بخش‌های آن, عوامل موثر در حفظ کیفیت و طعم مواد گوشتی, علل آلودگی و عوامل فساد, روش‌های صحیح نگه‌داری و نیز نکاتی درباره گوشت و فراورده‌های گوشتی از دیگر موضوعات مطرح شده در این نوشتار است.


همچنین مشاهده کنید