جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا
ککتل میوه با بستنی
شربت قند :  ۱.۵ فنجان
پوست لیمو ترش :  ۱۰۰ گرم
آناناس کنسرو شیرین :  ۲۰۰ گرم
کمپوت هلو :  ۲۰۰ گرم
زرد آلو پخته :  ۲۰۰ گرم
بستنی :  ۲۵۰ گرم
مربا :  ۱۰۰ گرم
این ککتل میوه بسیار لذیذ و در فصل تابستان بسیار مطبوع است و برای سرو کردن آن از لیوانهای پایه بلند بستنیخوری استفاده میکنیم.
در هر لیوان مقداری شربت پرتقال یا شربت قند معطر شده با رنده پوست لیموترش میریزیم و با مقداری کمپوت خرد شده از قبیل کمپوت آناناس، هلو، زرد آلو داخل ظرف را پر میکنیم و مقداری بستنی از هر نوع که دوست داریم روی آن قرار میدهیم. و در صورت امکان یک حلقه مربای پرتقال یا کمپوت آناناس روی آن قرار میدهیم.
پوست لیمو ترش :  ۱۰۰ گرم
آناناس کنسرو شیرین :  ۲۰۰ گرم
کمپوت هلو :  ۲۰۰ گرم
زرد آلو پخته :  ۲۰۰ گرم
بستنی :  ۲۵۰ گرم
مربا :  ۱۰۰ گرم
این ککتل میوه بسیار لذیذ و در فصل تابستان بسیار مطبوع است و برای سرو کردن آن از لیوانهای پایه بلند بستنیخوری استفاده میکنیم.
در هر لیوان مقداری شربت پرتقال یا شربت قند معطر شده با رنده پوست لیموترش میریزیم و با مقداری کمپوت خرد شده از قبیل کمپوت آناناس، هلو، زرد آلو داخل ظرف را پر میکنیم و مقداری بستنی از هر نوع که دوست داریم روی آن قرار میدهیم. و در صورت امکان یک حلقه مربای پرتقال یا کمپوت آناناس روی آن قرار میدهیم.
همچنین مشاهده کنید