جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا
بوسه فرشته
شکر : ۲ فنجان
سرکه : ۱ قاشق سوپخوری
آب : ۰.۵ فنجان
وانیل : ۱ قاشق سوپخوری
بادام : ۰.۵ فنجان
پسته : ۰.۵ فنجان
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر و آب و سرکه را با هم بپزید تا به حدی که موقع بیرون آوردن قاشق از داخل آن، شهد را مثل یک نخ نازک به دنبال بیاورید، سپس سفیده تخم مرغ را که قبلاً زدهاید داخل آن کرده مغز پسته و بادام را هم ریخته، با قاشق بستنی خوری آن را توی دوری بچکانید.
سرکه : ۱ قاشق سوپخوری
آب : ۰.۵ فنجان
وانیل : ۱ قاشق سوپخوری
بادام : ۰.۵ فنجان
پسته : ۰.۵ فنجان
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر و آب و سرکه را با هم بپزید تا به حدی که موقع بیرون آوردن قاشق از داخل آن، شهد را مثل یک نخ نازک به دنبال بیاورید، سپس سفیده تخم مرغ را که قبلاً زدهاید داخل آن کرده مغز پسته و بادام را هم ریخته، با قاشق بستنی خوری آن را توی دوری بچکانید.
همچنین مشاهده کنید