پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

ژله توت فرنگی


ژله توت فرنگی
تره  :  ۱۵۰۰ گرم
شکر  :  ۲ فنجان
توت فرنگی تمیز را در ظرفی ریخته، با قاشق چوبی فشار داده شکر مخلوطش نموده، هم بزنید و مدت یک‌ساعت بگذارید بماند. سپس برای هر فنجان آب توت فرنگی، یک فنجان آب اضافه کرده آن را از صافی گذرانده، برای هر دو فنجان آب توت فرنگی، یک قاشق گرد ژلاتین که قبلاً در یک چهارم آب گرم حل کرده اید، به آن افزوده، مایه را در قالب مخصوص ژله بریزید.


همچنین مشاهده کنید