جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

خواص «دارچین» و ضد دیابت بودن آن


دكتر روزنفلد در پاسخ ۱۳ ژوئن (دو روز پیش) به یك پرسش گفت كه «دارچین» خاصیت ضد بیماری قند دارد و اضافه كرد: اگر مبتلایان به بیماری قند نوع دوم (پیدایش این بیماری در بزرگسالی) هر روز مقداری دارچین ـ به هر صورتی كه بخواهند، به صورت جوشانده (به شكل چای) و یا با غذا ـ بخورند پس از گذشت چهل روز، سطح گلوكز در خون آنان به میزان چشمگیری پایین می آید. از آنجا كه بیماری قند مزمن است و هنوز راه درمان ندارد، این بیماران باید به مصرف دارچین ادامه دهند. میزان مصرف روزانه نباید از یك چهارم قاشق چایخوری كمتر باشد. تجربه نشان داده است كه مصرف دارچین خالص، از میزان كلسترول خون و چربی هم می كاهد. می دانیم كه اگر بیماری قند در یك فرد تحت كنترل درنیاید به عروق، كلیه، چشم، اعصاب و سایر اعضای بدن از جمله به پا و انگشتان پا آسیب وارد می كند كه در موارد بسیار، جراح مجبور به قطع آنها می شود.
منبع : روزنامه همشهری


همچنین مشاهده کنید