جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

بهبود شرایط بهداشتی در کارکردن با تخم مرغ


بهبود شرایط بهداشتی در کارکردن با تخم مرغ
جهت سرمایه‌گذاری روی مکانیسم‌های دفاع طبیعی تخم مرغ لازم است در تولید فرایند و بازاریابی آن برنامه‌های کنترل کیفیت بویژه از لحاظ میکروبیولژیکی طرح‌ریزی شوند.
تخم‌مرغ در بسته‌بندی طبیعی خود یعنی پوسته از بدن خارج شده و تهیه آن به هیچ کار اضافی جهت بازاریابی و عرضه به مصرف کننده احتیاج ندارد. مصرف‌کنندگان به تخم‌مرغ به عنوان یک منبع غذایی می‌اندیشند. در حالی‌که تخم‌مرغ واقعاً وسیله تولید مثل طیور است و به همین دلیل دارای چندین مکانیسم دفاعی می‌باشد که از لحاظ محافظت جنین در طیور دوره جوجه‌کشی ضرورت اساسی دارند. این مکانیسم‌های دفاعی شامل غشاء بیرونی کوتیکول، پوسته، پرده‌های داخلی پوسته و سفیده غلیظ می‌باشند.
منبع : سایت سیمرغ


همچنین مشاهده کنید