پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
۷ روش برای بهداشت آشپزخانه
آشپزخانه به خاطر فعالیتهای مختلفی كه در آن انجام میشود، در صنعت عدم رسیدگی به آن و حفظ نظافت آن میتواند یكی از آلوده ترین نقاط خانه باشد. تمام بخشها و قسمتهای آشپزخانه نیاز به تمیزكاری دائم و مداوم دارد تا آنجا همیشه تمیز و سالم به نظر برسد. به طور مثال آلودگی های روغن بهداشت آشپزخانه را تهدید میكند. ماندن روغن روی سطح میز باعث جرم گرفتگی و آلودگیهای شدید میشود.
در مورد كف آشپزخانه و زمین آن باید بدانید بهداشت كف آشپزخانه اگر بیشتر از سطح میزها و سینك اهمیت نداشته باشد، كمتر از آن هم مهم نیست. حفظ بهداشت آشپزخانه برای داشتن خانهای سالم بسیار بااهمیت است.
اما چه كارهایی لازم است تا ما آشپزخانهای سالم و تمیز داشته باشیم. معمولاً اغلب بیماری هایی كه از باكتری منتقل میشوند در گوشت و مرغ خام و پخته نشدهاند. در سالهای اخیر این باكتریها تبدیل به خطر و تهدید جدی در بهداشت خانه شده اند. به طور مثال آلودگیهای ماهی خام و نپخته مخصوصاً برای افراد مستعد باعث ایجاد بیماریهای خطرناك و حتی مرگباری میشود. یكی از دانشگاههای آمریكا برای زدودن باكتری از سطح آشپزخانه ۷ روش و راه زیر را پیشنهاد داده كه بد نیست ما هم برای داشتن خانهای سالم آنها را رعایت كنیم.
۱- شستن دستها، با آب گرم و صابون دستانتان را پیش از دست زدن به غذاها بشویید. مخصوصاً پس از رفتن به دستشویی. همچنین دستانتان را به مدت یك دقیقه با آب داغ و صابون پس از دست زدن به مرغ، ماهی و گوشت خام بشویید.
۲- شستن تخته آشپزی، بشقابها، لوازم آشپزی، كانتر و سایر وسایل با آب داغ و مایع ظرفشویی پس از آماده كردن غذا و پیش از رفتن به سراغ غذایی دیگر برای آماده كردن بشویید.
۳- دستمال میز، دستمال خشك كردن ظروف و همچنین ابر، اسفنج و اسكاچ هم نیاز به شستشو دارند. آنها را هر روز با آب داغ و صابون بشویید و هر دو روز یك بار داخل ماشین لباس شویی بیندازید تا كاملاً شسته شوند.
۴- گوشت، مرغ و ماهی و سایر مواد غذایی دریایی خام را از سایر مواد غذایی جدا نگه دارید. چه در هنگام خرید و حمل تا منزل و چه در منزل و هنگام نگهداری در فریزر. جالب اینجاست كه بدانید، خام این مواد غذایی را باید از یكدیگر هم جدا نگه دارید.
۵- هرگز مواد غذایی پخته شده را در داخل ظرف یا ظروفی كه پیش از این گوشت، مرغ و ماهی خام قرار داده بودید، نگذارید. مگر اینكه با آب داغ و مایع ظرفشویی خوب شسته شده باشند.
۶- غذاهای فاسدشدنی و غذاهای آماده را حتماً بهصورت فریز شده نگهداری كنید.
۷- برای باز شدن یخ مواد غذایی یخ زده مخصوصاً مرغ، ماهی و گوشت یخ زده دو راه وجود دارد یا آنها را در بشقابی به یخچال منتقل كنید و یا اینكه زیر آب سرد بگیرید. هیچ وقت روی میز و كانتر آشپزخانه این مواد یخ زده را برای آب شدن یخ آن قرار ندهید.
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا حجاب کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی پاکستان رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم مجلس
فضای مجازی کنکور سیل شهرداری تهران تهران هواشناسی پلیس سلامت فراجا قتل وزارت بهداشت زنان
خودرو تورم قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی بازار خودرو ایران خودرو سایپا بورس قیمت سکه
ترانه علیدوستی تلویزیون سریال کتاب سینمای ایران تئاتر سینما انقلاب اسلامی شعر
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه فرهنگیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین روسیه جنگ غزه چین طوفان الاقصی ترکیه عملیات وعده صادق اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور تیم ملی فوتسال ایران بارسلونا رئال مادرید لیگ برتر
فیلترینگ تسلا تبلیغات همراه اول ایلان ماسک ناسا فناوری اپل نخبگان
سلامت روان دوش گرفتن یبوست